Schrijf je via onderstaand formulier in als figurant voor de Ommegang op 2 en 9 oktober 2022. Je kan eventueel je voorkeur aanduiden voor het personage dat je wil uitbeelden en de namen opgeven van de personen bij wie je graag in de buurt zou willen lopen. We kunnen deze keuzes echter niet garanderen, maar zullen ons best doen om hiermee rekening te houden. De lijst met personages kan mogelijk nog gewijzigd worden. Schrijf enkel in als je op beide dagen van de Ommegang aanwezig kan zijn.

De casting gaat door op 27 maart (afgelopen), 10 april (afgelopen), 22 mei (afgelopen), 12 juni (afgelopen) en 14 september (extra datum) in de Colibrant, Deensestraat 6 te Lier. Bij inschrijving geef je aan op welke dag je aanwezig kan zijn. Je ontvangt binnen een week na inschrijving een bevestigingsmail met een persoonlijk nummer en een tijdslot. Op je gekozen castingdag zullen, na het toekennen van je rol, meteen je maten genomen worden voor je kostuum. Afhankelijk van de drukte zal casting en opmeting ongeveer een half uur in beslag nemen.

Verder vragen we jouw engagement om aanwezig te zijn op de twee zondagen (2 en 9 oktober) en eventuele oefenmomenten. Er moeten ook kostuums gepast worden die we op maat laten maken of huren. Alvast bedankt voor je inzet!

Schrijf je in als figurant

  *

  *

  *
  MVX

  *

  Indien jonger dan 18 heb ik toestemming van mijn ouder(s)/voogd om deel te nemen:
  Ja ik heb toestemming

  *

  *

  *

  *

  Eerste keuze:

  Tweede keuze:


  *


  *
  Ja ik engageer mij

  *